I

Miirjam Hegger heeft Creatief van Huis Uit beoordeeld — 5 sterren

Mijn dochter heeft eerst knutsellessen gevolgd bij Creatief van Huis uit en volgt momenteel tekenlessen. Ilse is een kei in zich inleven in de wondere kinderwereld en daar onwijs gave lessen bij te bedenken! Elke week komt mijn dochter blij en enthousiast terug van de lessen. Mét natuurlijk prachtige knutsels en tekeningen :-) Ilse bedankt voor al je creativiteit!

Vanessa Bloch heeft Creatief van Huis Uit beoordeeld — 5 sterren

Min dochter Emma (6 jaar) vindt het super leuk om elke week naar tekenles te gaan. De setting is erg fijn en vertrouwd: lekker tekenen, schilderen, knutselen op de grote tafel in de woonkamer van Ilse. Klein groepje kinderen. Ilse geeft les op een hele creatieve manier en weet zich erg goed aan te passen aan de leeftijd van de kinderen. Ze maakt de lessen heel levendig doordat ze de kinderen meestal eerst iets laat 'beleven' voordat ze aan de slag gaan. Bij Ilse leren kinderen veel verschillende technieken maar zij mogen tegelijkertijd ook lekker 'kind zijn' en lol hebben! Kortom: een aanrader.

Madelein De Bruijn heeft Creatief van Huis Uit beoordeeld — 5 sterren

Mijn dochter van 5 heeft in de lente hier teken/schilderlssen gevolgd. Ze vond het heel erg leuk. Wat ik goed vond was dat er steeds weer en ander materiaal of techniek gebruikt werd, dan weer ecoline, dan weer linosnede. Ze ging er met veel plezier heen!